Zëvendësdrejtor

Blerim Hyseni

Telefoni: 02/3118038
E-mail: blerim@komspi.mk
Ditëlindja: 01.07.1974 në fsh. Sllupçan – Kumanovë
Arsimimi: Fakulteti i Gazetarisë, Tiranë
Gjuhë të huaja: Maqedonisht, anglisht

1996-1998

1999-2001

2003-2004

2005-2006

2008-2009


2009 – 2014


2014 – 2018


2018 (Tetor)


Trajnime:

Në Uashington në “Zëri i Amerikës

Korrespodent nga Tirana për RTVM

Redaktor i lajmeve në RTVM

Kryeredaktor i programit në gjuhën shqipe

Kryeredaktor.
Trajnim ne Uashington në Zërin e Amerikës

Redaktor i programit informativ.
Analizë për ngjarjet politike në gazetat në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.

Zëvendës kryetar në Komisionin për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik

Zgjedhet prapë Zëvendës kryetar në Komisionin për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik

Kryetar në Komisionin për mbrojtjen e të drejtës për qasje të lirë në informacione me karakter publik

Accessibility Toolbar