Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУД детска градинка „Виножито“-Струмица

ЈОУД детска градинка „Виножито“-Струмица

Адреса

  • Ул. Атанас Јанев бр. 6
    2400, Струмица

Телефонски броеви

  • 076 255 850

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar