Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУД Детска градинка „СОНЦЕ-ДИЕЛИ“-Брвеница

ЈОУД Детска градинка „СОНЦЕ-ДИЕЛИ“-Брвеница

Адреса

  • Ул. Маршал Тито б.б.
    1216, Брвеница

Телефонски броеви

  • 071 293 906

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar