Листа на иматели на информации/Политички партии/Македонска Ера Трета-Македонски независни листи-Битола

Македонска Ера Трета-Македонски независни листи-Битола

Адреса

  • Ул. Климент Охридски-Широк Сокак бр. бб
    7000, Битола

Телефонски броеви

  • 070 339 580

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar