Листа на иматели на информации/Политички партии/Демократски сојуз-ДС

Демократски сојуз-ДС

Адреса

  • Ул. Македонија бр. 11 А
    локал 4
    Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3231 141
  • 02 3215 149
  • 02 3215 163
  • 02 3215 164

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar