Листа на иматели на информации/Политички партии/Социјалдемократски Сојуз на Македонија

Социјалдемократски Сојуз на Македонија

Адреса

  • Ул. Бихаќка бр. 8

Телефонски броеви

  • 02 3293 100

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar