Листа на иматели на информации/Органи на државната управа/Комитет за истрага на воздухопловни несреќи и сериозни инциденти

Комитет за истрага на воздухопловни несреќи и сериозни инциденти

Адреса

  • Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 44 1/4
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 6091 090
  • 071 337 830

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar