Листа на иматели на информации/Политички партии/ИНТЕГРА-Македонска Козервативна Партија-ИНТЕГРА

ИНТЕГРА-Македонска Козервативна Партија-ИНТЕГРА

Адреса

  • Ул. Јабланица бр. 101 А
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 070 755 215

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar