Листа на иматели на информации/Политички партии/Бошњачки Демократски Сојуз-БДС

Бошњачки Демократски Сојуз-БДС

Адреса

  • Ул. Македонија бр. 43-2/9
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 077 945 616

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar