Листа на иматели на информации/Политички партии/Глас за Македонија-ГЛАС

Глас за Македонија-ГЛАС

Адреса

  • Ул. Васил Стефановски бр. 3а, влез 1, кат 1, стан 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 070 331 884

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar