Листа на иматели на информации/Политички партии/Македонска Акција – MAAK

Македонска Акција – MAAK

Адреса

 • Ул. Горно Соње бр. б.б
  1000, Скопје

Телефонски броеви

  Службени лица

  Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

  Accessibility Toolbar