Листа на иматели на информации/Политички партии/Политичка партија Движење БЕСА

Политичка партија Движење БЕСА

Адреса

  • Ул. Христијан Тодоровски Карпош бр. 84 А
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 070 590 050

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar