Листа на иматели на информации/Политички партии/ВМРО-ДПМНЕ (ВМРО-Демократска партија за македонско национално единство)-ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ (ВМРО-Демократска партија за македонско национално единство)-ВМРО-ДПМНЕ

Адреса

  • Плоштад ВМРО бр. 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3102 801

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar