Листа на иматели на информации/Политички партии/Демократска партија на Ромите-ДПР

Демократска партија на Ромите-ДПР

Адреса

  • Ул. 383 бр. 24
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 075 244 880

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar