Листа на иматели на информации/Политички партии/Политичка партија Достоинство-ППД

Политичка партија Достоинство-ППД

Адреса

  • Ул. Лондонска бр. 4-а
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 078 368 813

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar