Листа на иматели на информации/Политички партии/Демократска партија на Албанците-ДПА

Демократска партија на Албанците-ДПА

Адреса

  • Ул. Илирија бр. 18 А,кат 2
    1200, Тетово

Телефонски броеви

  • 044 333 581

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar