Листа на иматели на информации/Политички партии/ВМРО-Народна партија-ВМРО-НП

ВМРО-Народна партија-ВМРО-НП

Адреса

  • Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 64
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 6145 374

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar