Листа на иматели на информации/Политички партии/Демократски сили на Ромите-ДСР

Демократски сили на Ромите-ДСР

Адреса

  • Ул. Шуто Оризари бр. 56
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 070 392 513
  • 075 457 513

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar