Листа на иматели на информации/Политички партии/Српска Странка во Македонија – ССМ

Српска Странка во Македонија – ССМ

Адреса

  • Ул. Ѓорче Петров бр. 12
    1300, Куманово

Телефонски броеви

  • 078 905 237

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar