Листа на иматели на информации/Политички партии/Политичка партија Демократи-ДЕМ

Политичка партија Демократи-ДЕМ

Адреса

  • Бул. Илинденска бр. 93-15

Телефонски броеви

  • 071 852 208

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar