Листа на иматели на информации/Политички партии/Левица

Левица

Адреса

  • Бул. Јане Сандански бр. 113 А/4
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 075 885 645

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar