Листа на иматели на информации/Политички партии/Единствена Македонија -ЕМ

Единствена Македонија -ЕМ

Адреса

  • Ул. Даме Груев бр. 10
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 6203 071
  • 075 231 495
  • 076 310 275

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar