Листа на иматели на информации/Политички партии/Демократска обнова на Македонија-ДОМ

Демократска обнова на Македонија-ДОМ

Адреса

  • Ул. Даме Груев бр. 5/1-2
    зграда 1, влез 2, кат мезанин
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 5112 900
  • 076 311 601

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar