Листа на иматели на информации/Политички партии/Национална Демократска Преродба-НДП

Национална Демократска Преродба-НДП

Адреса

  • Ул. Браќа Гиноски бр. 110
    1230, Гостивар

Телефонски броеви

  • 078 742 225

Службени лица

  • Газменд Ристеми

    075 414 774

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar