Листа на иматели на информации/Политички партии/Нова Социјалдемократска Партија-НСДП

Нова Социјалдемократска Партија-НСДП

Адреса

  • Ул. Димитрие Чуповски бр. 4,2-1/6
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3238 775
  • 02 3290 465

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar