Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУДГ 12-ти јули-Конче

ЈОУДГ 12-ти јули-Конче

Адреса

  • с.Конче

Телефонски броеви

  • 071 386 726

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar