Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУДГ Весело Штркче- Кривогаштани

ЈОУДГ Весело Штркче- Кривогаштани

Адреса

  • Ул. Македонски Просветители бр. 7
    7524, Кривогаштани

Телефонски броеви

  • 048 524 288
  • 078 867 408

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar