Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУДГ Виножито-Сопиште

ЈОУДГ Виножито-Сопиште

Адреса

  • Ул. 20 бр. 1
    Сопиште

Телефонски броеви

  • 02 2770 020
  • 070 315 511

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar