Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУДГ Авионче-Петровец

ЈОУДГ Авионче-Петровец

Адреса

  • Ул. 1 бр. 17
    Општина Петровец
    1043, Општина Петровец

Телефонски броеви

  • 02 6142 708
  • 078 459 715
  • 077 534 205

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar