Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/ЈОУДГ Сонце – Ново Село

ЈОУДГ Сонце – Ново Село

Адреса

  • Ул. Првомајска б.б.
    Ново Село

Телефонски броеви

  • 034 355 391
  • 078 750 786

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar