Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна детска установа Рада Поцева – Кавадарци

Јавна детска установа Рада Поцева – Кавадарци

Адреса

  • Ул. Браќа Џунови бр. 11а
    1430, Кавадарци

Телефонски броеви

  • 043 412 097

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar