Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Оштинска јавна установа детска градинка Младост- Тетово

Оштинска јавна установа детска градинка Младост- Тетово

Адреса

  • Ул. Браќа Миладиновци бр. 18
    1200, Тетово

Телефонски броеви

  • 044 331 765

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar