Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна општинска установа детска градинка Брешиа- Дебар

Јавна општинска установа детска градинка Брешиа- Дебар

Адреса

  • Ул. 8 Септември бр. 39
    1250, Дебар

Телефонски броеви

  • 046 831 004

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar