Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна установа за деца – Детска градинка Буба Мара- Скопје

Јавна установа за деца – Детска градинка Буба Мара- Скопје

Адреса

  • Бул. Асном бр. 194
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2434 530

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar