Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна установа за деца-Детска градинка 25 Мај – Скопје

Јавна установа за деца-Детска градинка 25 Мај – Скопје

Адреса

  • Ул. Среќко Пужалка бр. 112
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2522 473

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar