Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна установа за деца – Детска градинка 11 Октомври- Скопје

Јавна установа за деца – Детска градинка 11 Октомври- Скопје

Адреса

  • Ул. 2-ра Македонска Бригада б.б.
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2621 937

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar