Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна општинска установа детска градинка Фидани-Скопје

Јавна општинска установа детска градинка Фидани-Скопје

Адреса

  • Ул. Цветан Димов бр. 7
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2614 081

Службени лица

  • Сања Ливринска

  • Ељмедина Аземи

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar