Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна Детска градинка Весели цветови- Скопје

Јавна Детска градинка Весели цветови- Скопје

Адреса

  • Ул. Ѓорѓи Сугаре бр. 2
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2776 236

Службени лица

  • Весна Блажевска

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar