Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна Детска градинка Срничка- Скопје

Јавна Детска градинка Срничка- Скопје

Адреса

  • Бул. Јане Сандански бр. 29а
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2455 512

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar