Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна установа општинска детска градинка Орце Николов-Скопје

Јавна установа општинска детска градинка Орце Николов-Скопје

Адреса

  • Ул. Карпошево востание бр. бр. 1
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3072 016

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar