Листа на иматели на информации/Образовни институции/Градинки/Јавна Детска градинка 8 Март на општина Кисела Вода- Скопје

Јавна Детска градинка 8 Март на општина Кисела Вода- Скопје

Адреса

  • Ул. Христо Татарчев бр. 45
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 2779 229

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar