Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Центар за развој на Скопскиот плански регион-Скопје

Центар за развој на Скопскиот плански регион-Скопје

Адреса

  • Ул. Димитрије Чуповски бр. 13
    Стопанска комора 1 кат
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3244 033
  • 02 3244 036

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar