Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Центар за развој на Североисточен плански регион-Куманово

Центар за развој на Североисточен плански регион-Куманово

Адреса

  • Ул. Илинденска б.б.
    1300, Куманово

Телефонски броеви

  • 031 550 115
  • 071 321 177

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar