Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Центар за развој на Источен плански регион-Штип

Центар за развој на Источен плански регион-Штип

Адреса

  • Ул. Ванчо Прке бр. 119
    кат 2
    2000, Штип

Телефонски броеви

  • 032 386 408
  • 032 386 409

Службени лица

  • Емил Василев

    078 474 125

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar