Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Центар за развој на Вардарски плански регион- Велес

Центар за развој на Вардарски плански регион- Велес

Адреса

  • Ул. Шефки Сали бр. 4
    1400, Велес

Телефонски броеви

  • 043 615 353

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar