Листа на иматели на информации/Образовни институции/Високообразовни институции/Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Ректорат-Битола/Технолошко-технички факултет-Велес

Технолошко-технички факултет-Велес

Адреса

  • Ул. Димитар Влахов бр. бб
    п.фах 159
    1400, Велес

Телефонски броеви

  • 043 211 202
  • 043 211 204

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar