Листа на иматели на информации/Органи на државната управа/Претседател на Република Северна Македонија

Претседател на Република Северна Македонија

Адреса

  • Ул. Ацо Караманов бр. 33 А
    Вила Водно
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02 3253 124

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar