Листа на иматели на информации/Јавни претпријатија и јавни установи/Јавни установи во Република Северна Македонија/Библиотеки/Општинска народна библиотека „Браќа Миладиновци„-Радовиш

Општинска народна библиотека „Браќа Миладиновци„-Радовиш

Адреса

  • Ул. Илинденска бр. 12
    2420, Радовиш

Телефонски броеви

  • 032 630 028
  • 032 635 027

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar