Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Чаир

Општина Чаир

Адреса

  • Бул. Христијан Тодоровски Карпош
    1000, Скопје

Телефонски броеви

  • 02263001
  • 02 2603 021

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на


Accessibility Toolbar