Листа на иматели на информации/Општини и Центри за развој на плански региони/Општина Центар Жупа

Општина Центар Жупа

Адреса

  • с.Центар Жупа
    1258

Телефонски броеви

  • 046 840 239
  • 046 840 353

Службени лица

Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на

  • огласна табла

Accessibility Toolbar